EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


   Сите Продукти

Испрати на својот пријател
   << предходна страна следна страна >>
     

Александар Македонски голема скулптура (со скршен нос)

Оваа рачна изработка и отпосле излеана со лиен камен и антички завршеток е репродукција на главата н
Повеќе...

Александар Македонски голема скулптура (со обновен нос)

Оваа рачна изработка и отпосле излеана со лиен камен и антички завршеток е репродукција на главата н
Повеќе...

Александар Македонски (356-323 п.н.е) кружна плоча

Со околу 40,000 агресивна војска, Александар ја покори Азија и со неколку брилијантни битки го пораз
Повеќе...

Филип Македонски (382-336 п.н.е) голема кружна плоча

Филип Македонски татко на Александар Македонски и создавач на моќните Македонски фаланги кој подоцна
Повеќе...

Триумфален влез во Бабилон - скулптура од Александар Македонски (голема плоча)

Триумфален влез во Бабилон - Четирикоњската кочија е управувана од божицата Нике, додека Александар
Повеќе...

     << предходна страна следна страна >>

Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | Кујна | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca