EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


Панорами - Битола и околија Испрати на својот пријател
Слики од Битола. (9)
5MB

Хераклеа - Мозаик
Хераклеа - Мозаик
Повеќе...
6MB

Хераклеа - Театар II Век
Хераклеа - Театар II Век
Повеќе...
3.6 MB

Пелистер - Национален парк
200 годишно Моликово стебло кое може да го видите на панорамата. Пелис
Повеќе...
2.8 MB

Хераклеа Линкестис (Heraclea Lyncestis) - Мала Базилика - IV - VI Век
Во близина на градот Битола, во подножјето на Баба планина
Повеќе...
1.8 MB

Битола Бабам Битола - Стара Чаршија
Битола - градот на трговците, пијаната и конзулите- градот Битола. Нај
Повеќе...
1.2 MB

ТЕАТАР Хераклеа Линкестис
ТЕАТАР Хераклеа Линкестис
Повеќе...Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca