EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


Скулптури (Лиен Камен)
следна страна >>
     

Александар Македонски статуа

Со околу 40,000 агресивна војска, Александар ја покори Азија и со неколку брилијантни битки го пораз
Повеќе...

Македонски Кралски Симбол (Македонско Сонце) мал примерок

Македонското Сонце со 16 зраци е национален Македонски Кралски симбол на Филип (втори) Македонски, А
Повеќе...

Ѕвездата од Вергина (Македонско Сонце) голем примерок

Македонското Сонце со 16 зраци е национален Македонски Кралски симбол на Филип (втори) Македонски, А
Повеќе...

Александар саркофаг (детал)

Ова е детал од саркофагот Александар кој сега се наоѓа во Археолошкиот Музеј во Истамбул. На еден од
Повеќе...

Филип Македонски го јава својот коњ (плоча)

Филип Македонски татко на Александар Македонски и создавач на моќните Македонски фаланги кој подоцна
Повеќе...

следна страна >>

Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca