EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


Панорами - Охрид (УНЕСКО) и околија Испрати на својот пријател
Слики од Охрид (УНЕСКО). (40)
1.5 MB

КАНЕО - ЦРКВА Св. Јован Богослов
Градена е и сликана кон крајот на XIII век. Ктиторот на црквата и
Повеќе...


Охридско Езеро - Плажа Корали
Охридско Езеро - Плажа Корали
Повеќе...
1.9 MB

Плаошник - Св. Климент и Пантелеимон
Во близина на ранохристијанската епископска базилика во месноста Плаош
Повеќе...


КАНЕО - Св. Јован Богослов
КАНЕО - Св. Јован Богослов
Повеќе...


Стариот дел во Охрид и архитектура
Стариот дел во Охрид и архитектура
Повеќе...


Музеј на вода - Залив на коските
Музејот на вода претставува реконструкција на живеалиште од железното
Повеќе...


Самоилова Тврдина Охрид
Самоилова Тврдина Охрид
Повеќе...


Параглајдинг над Охридското езеро и Галицица
Параглајдинг над Охридското езеро и Галицица
Повеќе...
5.6MB

Света Богородица – пештерска црква XIV - XV век во Градиште
Света Богородица – пештерска црква XIV - XV век во Градиште
Повеќе...
3.6 MB

Горица 3 плажа на Охридско езеро
Горица 3 плажа на Охридско езеро
Повеќе...
2.3 MB

Љубаништа Камп/Авто камп - Охридско езеро
Љубаништа Камп/Авто камп - Охридско езеро
Повеќе...
2.8 MB

Градиште Камп/Авто камп - Охридско езеро
Градиште Камп/Авто камп - Охридско езеро
Повеќе...
1.5 MB

ПЛАОШНИК - КЛИМЕНТОВИОТ МАНАСТИР СВЕТИТЕ КЛИМЕНТ И ПАНТЕЛЕЈМОН
Во близина на ранохристијанската епископска базилика во месноста Плаош
Повеќе...
1.3 MB

КЛИМЕНТОВИОТ МАНАСТИР СВЕТИТЕ КЛИМЕНТ И ПАНТЕЛЕЈМОН НА ПЛАОШНИК
Плаошник внатрешност
Повеќе...
1.4 MB

СВЕТА БОГОРОДИЦА ПЕРИВЛЕПТА (Св. Климент)
Според натписот над влезната врата од внатершниот дел на припратата, ц
Повеќе...
1.1 MB

АНТИЧКИОТ ТЕАТАР
Лоциран е во подножјето на источната косина на охридскиот рид, под Сам
Повеќе...
1.0 MB

Самоилова ТВРДИНА
Уште од V век Охрид се споменува од страна на римските историчари како
Повеќе...
1.5 MB

Манастир Св. Петка
На падините од ридот Олмец се наоѓа Манастирот Света Петка. На среднат
Повеќе...
1.6 MB

Манастир Св. Петка
Св. Петка - внатрешност (1)
Повеќе...
1.8 MB

Манастир Св. Петка
Св. Петка - внатрешност (2)
Повеќе...Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca