EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


Панорами - Прилеп и околија Испрати на својот пријател
Слики од Прилеп. (0)
2.6 MB

АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ СТАТУА - во центарот на ПРИЛЕП
АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ СТАТУА
Повеќе...
6 MB

Свети Арангел (Архангел)
Свети Арангел (Архангел)
Повеќе...
6 MB

Свети Арангел (Архангел)
Свети Арангел (Архангел) внатре во црквата
Повеќе...
3.7 MB

Свети Арангел (Архангел) 12 Век - Манастир - Варош, Прилеп
Сплотен и вгнезден во величенствениот гранитен камен над прилепскиот..
Повеќе...
2.4 MB

Маркови Кули
Северозападно од градот Прилеп, на северниот дел над Варош, се издига
Повеќе...Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | Кујна | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca