EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


Почетна > Радовиш и околија > Радовиш - Света Тројца - Црква Испрати на својот пријател

2.0 MB

Радовиш - Света Тројца - Црква


Црквата "Света Тројца" во Радовиш Македонија, (на половина пат помеѓу Штип и Струмица) е уште еден доказ за нашата љубов кон Господ. Црквата и дворот зафакјаат околу 5,000 метри квадратни. Фреските на црвата се изработени од Украинскиот професор, сликар Анатолиј Гајданака, а се базирани на Македонската Црковна Традиција.


Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca