EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
ПривезоциСлики од Ресен (Преспа) и Околија

Сите слики од Македонија

Вкупно слики: 22    Преостанати слики: 10

с.Сопотско - Подигање на крст

Подигање на крстот во с. Сопотско

крст во с. Сопотско

с.Сопотско - Крст навечер

Галичица - Преспанско езеро

св. Спас - Евла

св. Спас - Евла

св. Спас - Евла

св. Спас - Евла

св. Спас - Евла

св. Спас - Евла - Вила

с.Евла - Јаболка

Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca