EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


Панорами - Ресен (Преспа) и околија Испрати на својот пријател
Слики од Ресен (Преспа). (22)


Курбиново - Црква Св. Ѓорѓи 1191 година (12 в.)
На магистралниот пат Битола - Ресен, некогашниот римски "Виа Егнатиа",
Повеќе...


Голем Град (Змиски Остров) — остров во Преспанското Езер
Голем Град (Змиски Остров) — остров во Преспанското Езер
Повеќе...


Преспанско Езеро - Одморалиште Претор
Преспанско Езеро - Одморалиште Претор
Повеќе...
3.0 MB

Преспанско Езеро - Коњско
Преспанско Езеро - Коњско
Повеќе...


Во Близина на Врвот Голем Камен
Шума - Во Близина на Врвот Голем Камен
Повеќе...


Голем Камен - со поглед кон Преспанско Езеро, Стрежевско Езеро...
Голем Камен - со поглед кон Преспанско Езеро, Стрежевско Езеро...
Повеќе...


Свети Спас - Евла, Преспа
Свети Спас - Евла, Преспа
Повеќе...
3.7 MB

Национален парк Галичица
Националниот парк Галичица се наоѓа на истоимената планина која припаѓ
Повеќе...
3.0 MB

Св. Петар и Павле Македонска Православна Црква - с. Подмочани
Св. Петар и Павле Македонска Православна Црква - с. Подмочани
Повеќе...
1.1 MB

Евла - Св. Спас
На шест километри патување од ова село се наоѓа манастирот св. Спас...
Повеќе...Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca