EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


Панорами - Скопје и околија Испрати на својот пријател
Слики од Скопје. (16)


Александар Македонски Статуа, Скопје - Македонија
Александар Македонски Статуа, Скопје - Македонија
Повеќе...


Плоштад Македонија (2007) Скопје, Центар - Камен Мост над реката Варда
Камениот мост се наоѓа во центарот на Скопје и ги поврзува стариот и
Повеќе...


Жичара на Водно, Скопје
Жичара на Водно, Скопје
Повеќе...


Стара скопска чаршија
Стара скопска чаршија
Повеќе...


Стара скопска чаршија - Влезната порта на безистенот
Стара скопска чаршија - Влезната порта на безистенот
Повеќе...


Александар Македонски Статуа, Скопје - Македонија
Александар Македонски Статуа, Скопје - Македонија
Повеќе...
3.9 MB

Св. Пантелејмон (1164 година), Горно Нерези
Mанастирот "Свети Пантелејмон" со истоимената манастирска црква се нао
Повеќе...
2.9 MB

Соборна Црква - Св. Климент Охридски (надворешен поглед) - Скопје
Соборна Црква - Скопје, Македонија
Повеќе...
3.0 MB

Соборна Црква - Скопје, Македонија
Соборна Црква - Скопје, Македонија
Повеќе...
2.4 MB

Милениумски Крст на Водно - Скопје
Милениумскиот Крст е еден од најновите симболи на градот Скопје кој е
Повеќе...
1.4 MB

Скопје ТВРДИНА (кале)
Тврдината Кале е сместена на висок рид над градот Скопје со поглед на
Повеќе...
1.7 MB

Ckopje - Близу Матка Св. Богородица
Манастирот "Св. Богородица" се наоѓа во близината на селото Глумово, н
Повеќе...
1.6 MB

Кањон Матка
Кањонот Матка зафаќа површина од околу 5.000 ха и се наоѓа 15 км југоз
Повеќе...Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca