EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


Испрати на својот пријател

АБВГДЃЕЖЗЅИЈКЛЉМНЊОПРСТЌУФХЦЧЏША
Ако ја сонувате буквата А, значи добар почеток во работата.

АБОРТУС
Чувствувате неоправдан страв.

АВАН
Оној кого го сакаш недостоен е за твојата љубов или не ви одговара; ако работите со аван - гости.

АВАНТУРА
Ако доживеете авантура - опасност.

АВИОН
Ако правите авион - неисполнети желби; ако гледате авион - позитивна промена; ако се возите со авион - ризикот ќе ви успее; ако скокнете од авион - пазете се од повреди.

АВТОБУС
Не дозволувајте работата да ве преокупира.

АВТОМОБИЛ
Да се возиш - напредок во работата; ако гледате како поминува автомобил - ќе чуете гласови; автомобилска несреќа - не трудете се нема да успеете.

АГЕНТ
Ако видиш агент – загуба; пази се од ласкави пријатели.

АГОЛ
Некој неуспех ќе ве потишти.

АДВОКАТ
Грижи и трошење пари; ако разговарате со адвокат - непријатности.

АДРЕСА
Ако ја видиш - посета; ако ја пишувате - издаток.

АЗБУКА
Ако видите, читате азбука - ве чека голема и тешка работа.

АЈВАР
Желбите нема да ви се исполнат.

АЈКУЛА
Пазете се од некоја опасност.

АКВАРИУМ
Грижи во врска со пари; ако е полн со риби - добиток.

АКРОБАТ
Успех во работата; ако вие сте акробат - ќе решите некои проблеми.

АКУМУЛАТОР
Добивка; празен акумулатор - загуба.

АЛАТ
Унапредување во работата.

АЛИМЕНТАЦИЈА
Ве очекува непријатен настан; ако ја добивате - ќе излезете од некоја непријатна ситуација.

АЛКА
Ако ја носите - љубовен настан; ако видите алка - не сте извршиле некоја обврска; пукната алка - разделба за подолго време.

АЛКОХОЛ
Долг живот и здравје; ако пиете алкохол - лажни пријатели; ако пиете алкохол во друштво - ве очекува веселба.

АЛТАНИ
Богатство; ако примате алтани - ќе ви се остварат очекувањата; ако плаќате со алтани - ве очекува длабока старост.

АМАЈЛИЈА
Среќа и заштита; ако ја носиш - љубовен настан.

АМАЗОНКА
Кавги во куќата.

АМБАР
Благосостојба и среќа во фамилијата; празен амбар - залудно се надевате.

АМОР
Краткотрајна љубов.

АНАНАС
Веселба во друштво; ако јадеш - паричен добиток.

АНГЕЛ
Ако видиш ангел - имате заштита за која не знаете; ако разговарате со ангел - многу желби ќе ви се исполнат; ако се сонувате како ангел - болест, несреќа.

АНТЕНА
Ќе чуете добра вест.

АНТИКВАРНИЦА
Чувај се од најблиските, неуспех.

АПЕТИТ
Внимавајте на парите.

АПЛАУЗ
Желбите нема да ви се исполнат; ако ви аплаудираат - премногу сте горди за да успеете; ако сами аплаудирате - не завидувајте им на другите за нивниот успех.

АПСЕЊЕ
Ќе бидеш обвинет без причина.

АПТЕКА
Ненадејна среќа; ако бидеш апотекар - добра заработка.

АРАП
Добри вести; да се видиш себе си како арап - грижи во куќата; арап како јава - чувај се од неприлики на патот.

АРСЕНАЛ
Кавга.

АРТИСТ
Бидете претпазлив во работата; aко сте вие артист – парична загуба.

АРХИВА
Сте вложиле пари во сомнителни работи.

АТЕНТАТ
Сплетки и завист.

АТЛЕТ
Успех во работата; ако сте вие атлет - непријатно изненадување.

АТОМСКА БОМБА
Изненадување со непријатен крај.

АФИОН
Грижи во љубовта; ако јадете афион - не претерувајте во барањата.на почеток


Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | Кујна | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca