EnglishСкопје
Битола
Ресен (Преспа)
Охрид (УНЕСКО)
>>Св. Наум
Струга
Куманово
Крива Паланка
Струмица
Крушево
Радовиш
Прилеп
Дебар
Штип
Стоби
Виница
Маврово
Берово

Торонто

360 Македонска продавница, дуќан, сувенири, скулптури...
Скулптури (Лиен Камен)
Сувенири
Привезоци


Испрати на својот пријател

АБВГДЃЕЖЗЅИЈКЛЉМНЊОПРСТЌУФХЦЧЏШХАЗАРДНИ ИГРИ
ако добивате на хазардни игри - ќе изгубите некој пријател; ако губите - ќе се ослободите од нешто непријатно.

ХАРЕМ
ќе направите некоја глупост која ќе ви донесе големи непријатности.

ХАРМОНИКА
ако на сон свирите на хармоника - ќе приредите некоја свеченост; ако ја видите - ќе се вплеткате во нечесна работа; ако ја слушате - претерано се сомневате.

ХАРТИЈА
ако пишувате на хартија - некому ќе морате да му испратите непријатни вести; искината хартија - ќе доживеете неправда; хартија што лета во воздух - некои надежи нема да ви се исполнат; шарена хартија - весела вест; црна хартија - жална вест; испишана хартија - непријатности.

ХАРФА
тага; ако вие свирите на харфа - патување.

ХЕМИЧАР
ќе ве мачи некоја неизвесност / ќе откриете некоја тајна.

ХЕРМЕЛИН (КРЗНО)
богатство, благосостојба.

ХИПНОЗА
ако ве хипнотизираат - не лутете се, секоја школа се плаќа; ако вие некого хипнотизирате - не мешајте се во опасни работи; ако гледате хипнотизирање - ќе стекнете углед во својата околина.

ХИПОДРОМ
пропадната работа; ако настапувате на хиподром - пазете се од помлади лица, ќе ви го заведуваат партнерот.

ХМЕЉ
ќе имате лоши искуства.

ХОР
ако на сон слушате neeue на хор - убави и пријатни денови во друштво на пријатели.

ХОТЕЛ
болест.

ХРАБРОСТ
ако на сон покажувате храброст - некој ќе ве понижи.

ХРАМ
срушен храм - промена на работа.

ХРАНА
пазете се од себеси.

ХРАНЕЊЕ
ако на сон храните животни - очекувај добивка, благосостојба и задоволство; ако храните деца - среќа во бракот.

ХРИЗАНТЕМА
ќе добиете добра вест од некој кој е далеку од вас.

ХРЧАК
види - МРЗЛИВЕЦ

ХУСАР
ако сте вие хусар - успех во љубовта; ако видите хусар - кавга.на почеток


Privacy Policy | Почетна | Соновник | Хороскоп | Кујна | 360 Дуќан | Коментари | Контакт
© 2006 - 2013 Сите права се задржани 360Macedonia.com
Design & Hosting - nakka.ca